Praktisk info

Ha gjerne billettene dine ferdig printet når du kommer til stadion. Dette vil gjøre at innslippet går vesentlig raskere. Husk at én billett = ett A4-ark. Dersom du trenger bistand med billettene kan du stikke innom billettluka på stadion. Billettluken åpner tre timer før kamp og er oppe frem til kampstart.

Kjøpe biletter

Billettene vil bli tilgjengelig på denne nettsiden. Vi anbefaler derfor at du lagrer den på din enhet. Hold deg oppdater gjennom Scandsports sine sosiale medier.

Vær der tidlig

Ullevi Stadium åpner 90 minutter før kampstart for ordinære seter. Skal du på VIP, åpner dette 2 timer før kampstart.

Transport til arenaen

Vi oppfordrer deg til å sykle, gå eller bruke kollektivtransport til arrangementet hvis mulig. De nærmeste holdeplassene er Ullevi Sødra og Ullevi Nord. Finn den beste reiseruten med Västtrafiks reiseplanlegger. Du kan også bruke bysykkel fra Styr & Ställ.

Hvis du likevel må ta bilen, finner du nærmeste parkering via Parkering Göteborg. Vi anbefaler også at du holder deg oppdatert på gjeldende trafikksituasjon via Trafik Göteborg, da det pågår mange veiarbeider i byen for øyeblikket. Vennligst vurder samkjøring!

Mattilbud

På Ullevi finnes det kiosker med et standardutvalg av snacks, drikke og lette snacks. Vær oppmerksom på at du ikke får ta med egen mat eller drikke inn på arenaen.

Tilgjengelighet

For deg som trenger rullestolplass, finnes disse øverst på seksjon U. Bruk inngang 9 og ta heisen til seksjonen. Bak rullestoltribunen finnes det to tilgjengelighetsanpassede toaletter.

Veskeforbud

Politimyndigheten har besluttet om totalt veskeforbud på større arrangementer. Det betyr at du ikke får ta med deg noen form for veske, håndveske, tøynett eller pose til dette arrangementet, med unntak for vesker til medisinske formål. Mer informasjon finner du på polisen.se. Vi vil ikke ha mulighet til å ta hånd om de veskene som ikke får tas med inn på arenaen.